2023. február 11., szombat

Kihagyás és okok, amik senkit sem érdekelnek

Talán egy nap aktivab leszek, de a Három Vihar Legendájának 3 fejezete nem mostanábba lesz ide fel téve. A többi történet kapcsán pedig hezitálok az iteni publikálás kapcsán... Mivel akor nem vehetne részt kiírásokon, nem mintha eddig bármelyikbe is beválasztotak volna... És a kiadok sem szivesen foglalkoznak teljesen publikált történetekel, de majd elgondolkozok és talán valamikor felteszem valamelyiket ide.
Viszont jelenleg az Egyensuly Ujjászületésének renszeres punlikálása fontosabb, mert azt legalább olvasák is... Nem mintha enek az oldalnak az elhanyagoltsága nem az én hibám lenne. Öszintén a sok írás és javitás mellett nem igazán van elég lelki erröm még ezel is foglalkozni... És azon tul is van elég minden a fejembe, hogy ezt eröltetném, szoval nem igérek semit. Nem is tudom minek írom még ezeket. Egyelöre vegyük természetesnek a hosszabb kihagyásokat, ha majd ez megváltozik meglátom mennyire lesz szükség ilyesmire.
Mindenesetre a következö idöszakba megprobálok részt venni a 2023-as Február 11-25ig megrendezet Könyv Kemping Readathonba. Fügetlenül, hogy sikerül vagy nem tervezek rola majd posztolni ide.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése